Vanhemmat haluavat lapsilleen vain parasta, eivätkä vaatteet ole poikkeus!

Youngest Fashion tarjoaa tyylikkäitä vaatteita ja kauniita asusteita vauvoille ja lapsille jo vuodesta 2013.

Tuotteemme on suunniteltu 0-14 vuotiaille lapsille.

Kiinnitämme valikoimassamme huomiota tuotteiden laatuun: vaatteiden pitää olla valmistettu luonnollisista materiaaleista, jotka eivät aiheuta allergioita ja pitävät lapsenihon terveenä. Lapset ovat hyvin liikkuvaisia, joten mallimme ovat käytännöllisiä ja mukavia - ne istuvat täydellisesti eivätkä rajoita liikkuvuutta.

Seuraamme tarkasti uusia tuulia lastenmuotialalla – kanssamme olette aina tietoisia ja trendikkäitä vanhempia!

Yrityksemme tekee yhteistyötä tunnettujen eurooppalaisten valmistajien kanssa, mikä takaa tuotteidemme korkean laadun.

Tuotteet eri kokoelmista täydentävät toisiaan, ja trendikkäät asusteet korostavat lapsesi persoonallisuutta.

Tyylikkäät vaatteet tyylikkäälle lapselle!

Yrityksen päivitys
Hyvät asiakkaat!
On haikein mielin ilmoitettava, että olemme päättäneet sulkea Youngest Fashionin lastenvaateliikkeen ja ompelimon ovet kesällä 2024.
Tämä päätös ei ole ollut helppo tehdä, mutta haluamme ensisijaisesti kiittää jokaista teistä tuesta ja luottamuksesta, joita olette meille osoittaneet näiden 11 vuoden aikana. Olette olleet olennainen osa tarinaamme, ja jokainen hetki kanssanne on ollut meille merkityksellinen.
Haluamme myös ilmoittaa, että myymme varastomme loppuun. Tämä on viimeinen tilaisuus napata suosikkituotteesi ennen kuin suljemme kesän mittaan ovet lopullisesti. Tervetuloa myymälään ja verkkokauppaan https://www.youngestfashion.fi
Kaikki avoimet tilaukset ja mahdolliset asiat hoidetaan parhaamme mukaan ennen sulkemista. Jos sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä osoitteeseen: info(at)youngestfashion.com