YOUNGEST FASHION

Kotimainen yrityksemme Youngest Fashion suunnittelee ja valmistaa laadukkaita lastenvaatteita parhaista ja turvallisista materiaaleista. Vaatteet ovat siis 100% kotimaisia. Tuotantoerät ovat pieniä, koska yrityksemme haluaa ylläpitää korkean laadun. Kankaat, mitä käytämme, ovat yleensä puuvilla ja villa. Youngest Fashion valmistaa myös tyylikkäitä asusteita jotka sopivat moneen asukokonaisuuteen. Tilaustyönä voimme valmistaa  muita vaatteita, myös aikuisille.

MOCCIS

Tossut vai sukat? – Ei! Se on Moccis! Moccis® ovat ensimmäiset ja ainoat käsin ommellut laadukkaat ruotsalaiset mokkasiinitossut, toiminnalliset ja hauskannäköiset, maailmanlaajuisesti tunnetut sisäjalkineet.

Moccis-brändin historia alkoi Anna Wetterlin-äidin ideoista. Hänen perheessään on erittäin aktiivisia lapsia, he rakastavat juosta, hypätä, kiipeillä ja leikkiä ja tarvitsevat kestäviä ja käytännöllisiä jalkineita. Anna muistaa, että lapsena Ruotsissa hän käytti mokkasiini-tossuja, mutta nykypäivinä ne näyttävät tylsältä. Niin Anna alkoi suunnitella trendikkäitä, hauskoja ja värikkäitä mokkasiineja. Hän valitsi parhaat laadukkaat materiaalit (pestävä nahka ja puuvilla), lisäämällä muodikkaita elementtejä on keksinyt ainutlaatuisia Moccis-mokkasiineja.

Tossut ovat todella mukavat jalassa, turvalliset ja terveelliset, niitä on helppoa pukea ja riisua. Moccis-tossut pitävät lapsen jalat lämpöisinä ja kuivina, eivät päästä kosteutta ja kylmyyttä lattiasta jalkoihin. Erinomaisella istuvuudella ne auttavat estämään loukkaantumisia, edistävät lihasten kasvua ja ovat turvallisempia kuin yleiset tossut ja sukat.
Lapset tykkäävät Moccis-tossuista. Kivannäköiset ja turvalliset, ne innostavat lasta liikkumaan vapaasti, juoksemaan, kiipeilemään, tanssimaan ja hyppimään! Tossujen nahkapohja antaa hyvän pidon ja estää liukastumisen.

Moccis-tossut ovat ihania sisätossuja ja sopivat yhtä hyvin kotiin, kuin päiväkotiin, kerhoihin ja kouluun.
Moccis-tossut valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista.
Moccis-tossut ovat konepestävät 40°C lämpötilassa.

CONDOR BARCELONA

Aretex SA yritys perustettiin vuonna 1898 lähellä Barcelonaa, ja se on osa suurta konsernia Corporación Empresarial Valls, SL, johon kuuluu monta eri yritystä tekstiili ja graafisen sektorin alalta.

Varhaisessa vaiheessa yrityksessä keskityttiin sukkien ja sukkahousujen valmistukseen ja kaupallistamiseen. Vuosien varrella yritys on ottanut käyttöön uusia tuotteita, ja on aina pyrkinyt tarjoamaan laadukkaita tuotteita vastasyntyneille, 14 ikävuoteen saakka. Tänä päivänä Condor on erikoistunut tekemään myös lasten neuleita.

Artex SA markkinoi Cóndorin tuotemerkkiä tiukasti valittujen edustajien ja jakelijoiden kesken. Jokainen Cóndor vaate on tehty ajatellen kaikenikäisten vauvojen, tyttöjen ja poikien mukavuutta ja hyvinvointia.

Yrityksen tavoitteena on luoda vaatteita omalla alkuperäisellä suunnittelulla, käyttäen laajaa valikoimaa eri värejä. Tuotteet sopivat kaikkiin vuorokauden aikoihin ja tilaisuuksiin.

OSCAR et VALENTINE

Oscar et Valentine on ranskalainen yritys Pariisista, joka maahantuo kashmirvillaa ja valmista niistä kauniita ja lämpimiä lasten vaatteita.

Kashmir – ohut ja pehmeä untuvavilla korkealla Aasian vuoristoissa elävästä vuohesta, joka asuu 4000 - 4500 metrin korkeudessa, missä lämpötila ei nouse yli -10 °C. Tämä viileän ympäristön ansiosta kashmirvilla pystyy yllättävän hyvin säilyttämään lämpöä.

Kashmir – nimi tulee Kashmir (Intia) alueesta, josta alkoi ensimmäinen villan tuotanto. Mutta nyt tärkeimmät korkealaatuisen kashmirin toimittajat ovat Kiina ja Mongolia.

Kashmir-untuvan kammataan tai nypitään käsin keväällä (karvanlähdön aikana), kun kylmän talven jälkeen vuohi ei tarvitse sitä enää. Yksi vuohi tuottaa enintään 150 grammaa untuvaa vuodessa. Yhden aikuisten neulepaidan tekemiseen tarvitaan noin 4-6 vuohen untuvat, juuri sen takia kashmir neuleet ovat niin arvostettuja.

Kashmir-kuitu on ohuempaa kuin 15 mikronia (esim. ihmisen hiuksen paksuus on noin 50 mikronia). Siksi kosketus kashmiriin tuntuu niin miellyttävän pehmeältä. Kashmir-tuotteet ovat lämpimiä, pehmeitä, kevyitä, kestäviä, eivätkä aiheuta allergioita.

UNIQUE

Unique merkkiä omistaa "Mitin & Mitin" Ltd. konserni, joka toimii Sofiassa. Yritys valmistaa korkealaatuisia, erittäin mukavia vaatteita ja asusteita 100%:sta sertifioidusta luomupuuvillasta.
Tuotteet ovat hellävaraisia vauvan iholle, hyvin pehmeät, mukavantuntuiset ja turvalliset allergisille lapsille.

SIENA ACCESORIOS

Siena on espanjalaisen Diademas y Pasadores S.L. tuotemerkki, joka on perustettu 90-luvulta lähtien Valenciassa ja joka on erikoistunut hiusten koristeiden ja muotiasusteiden suunnitteluun, tuotantoon ja markkinointiin.
Yksi Sienan vahvuuksista on se, että noin 80% kokoelmista suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Valenciassa, Espanjassa sijaitsevissa tiloissa, joissa on paljon tuotannollisia prosesseja ja joissa on paljon materiaaleja.